LED ЛЕНТИ 12V

Прикажувам 1–20 од 90 резултати

-17%
Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 6000K IP20

Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 6000K IP20

Original price was: 639 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА RGBWH 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Led ЛЕНТА RGBWH 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Original price was: 1,029 ден.Current price is: 854 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 2700K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 2700K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 105 ден.Current price is: 87 ден.

Додај во кошница
-23%
Led ЛЕНТА 2835 60 SMD/m СИНА ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 2835 60 SMD/m СИНА ВОДООТПОРНА

Original price was: 106 ден.Current price is: 82 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 6000K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 6000K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 140 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-5%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Original price was: 158 ден.Current price is: 150 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ЛЕНТА 4014 120 SMD/m 6000K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 4014 120 SMD/m 6000K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 154 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGBW НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGBW НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 247 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-30%
Led ЛЕНТА СЕТ АДАПТЕР + BLUETOOTH МУЗИКА + ДАЛЕЧИНСКО DC12V 5050 30 LedS RGB IP20

Led ЛЕНТА СЕТ АДАПТЕР + BLUETOOTH МУЗИКА + ДАЛЕЧИНСКО DC12V 5050 30 LedS RGB IP20

Original price was: 1,685 ден.Current price is: 1,178 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 4200K IP20

Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 4200K IP20

Original price was: 639 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА RGBWW 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Led ЛЕНТА RGBWW 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Original price was: 1,029 ден.Current price is: 854 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Original price was: 145 ден.Current price is: 121 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 2700K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 2700K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 140 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Original price was: 181 ден.Current price is: 150 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ЛЕНТА 4014 120 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 4014 120 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 154 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА со ефект на проточна вода Cob 360LedS/m 8W/M 4000K SET(ADAPTER+CONTROLLER)

Led ЛЕНТА со ефект на проточна вода Cob 360LedS/m 8W/M 4000K SET(ADAPTER+CONTROLLER)

Original price was: 3,901 ден.Current price is: 3,238 ден.

Додај во кошница
-47%
Led ЛЕНТА 5050 30 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 30 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Original price was: 140 ден.Current price is: 74 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGBWW НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGBWW НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 247 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-32%
Led ЛЕНТА СЕТ АДАПТЕР + BLUETOOTH МУЗИКА + ДАЛЕЧИНСКО DC12V 5050 60 LedS RGB IP20

Led ЛЕНТА СЕТ АДАПТЕР + BLUETOOTH МУЗИКА + ДАЛЕЧИНСКО DC12V 5050 60 LedS RGB IP20

Original price was: 2,395 ден.Current price is: 1,620 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 2800K IP20

Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 2800K IP20

Original price was: 639 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница