За нас

Кои сме ние

OPTONICA претставува бренд кој динамички напредува во својот развој, компанијата е регистрирана во 2011 година и е лидер во технологијата на иднината: LED осветлувањето! Ние сме тим од квалификувани специјалисти жедни за нови сознанија, постојано усовршувајќи ги нашите знаења во светот на LED технологијата кои брзо се развиваат и напредуваат.

Нашата мисија

Нашата главна цел е да им служиме и да ги задоволиме потребите на нашите потенцијални клиенти и партнери со нашата палета и изобилство на LED производи. Убедени сме дека квалитетот на понудените производи и услуги немаат алтернатива, тие се индикатор и апсолутен приоритет во прецизното извршување на нашата работа.

Нашата дејност опфаќа

Нашата компанија е главен увозник и снабдувач на најширокиот асортиман на LED производи. Ние соработуваме со докажани производители, лидери во областа на LED индустриската револуција.