LED СВЕТЛА ЗА ПЛАКАРИ И МЕБЕЛ

Се прикажуваат сите 20 резултати

-17%
2.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА CCT 3.7V/2000MAH СЕНЗОР

2.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА CCT 3.7V/2000MAH СЕНЗОР

Original price was: 2,288 ден.Current price is: 1,899 ден.

Додај во кошница
-17%
SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 600MM 3.5W CCT СРЕБРЕНА

SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 600MM 3.5W CCT СРЕБРЕНА

Original price was: 2,925 ден.Current price is: 2,428 ден.

Додај во кошница
-75%
Столна Ламба со полнење 2.5W

Столна Ламба со полнење 2.5W

Original price was: 2,820 ден.Current price is: 707 ден.

Додај во кошница
-17%
0.5W Led ВРАТА КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 2*AAA MAGNETIC CONTROL

0.5W Led ВРАТА КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 2*AAA MAGNETIC CONTROL

Original price was: 655 ден.Current price is: 543 ден.

Додај во кошница
-17%
EU-ФАСОНКА СМАРТ СИЈАЛИЦА-КАМЕРА R:1280×960 MEMORY CARD+APP

EU-ФАСОНКА СМАРТ СИЈАЛИЦА-КАМЕРА R:1280×960 MEMORY CARD+APP

Original price was: 2,111 ден.Current price is: 1,752 ден.

Додај во кошница
-73%
Столна Ламба со полнење 2.5W Променлива боја 3000K-6000K

Столна Ламба со полнење 2.5W Променлива боја 3000K-6000K

Original price was: 2,820 ден.Current price is: 772 ден.

Додај во кошница
-17%
0.5W Led ВРАТА КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 2*AAA MAGNETIC CONTROL

0.5W Led ВРАТА КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 2*AAA MAGNETIC CONTROL

Original price was: 655 ден.Current price is: 543 ден.

Додај во кошница
-17%
Ретро Led Ламба 2.6W 2.6 W Променлива боја 3000K-6000K

Ретро Led Ламба 2.6W 2.6 W Променлива боја 3000K-6000K

Original price was: 1,756 ден.Current price is: 1,458 ден.

Додај во кошница
-17%
0.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 3*AAA СЕНЗОР

0.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 3*AAA СЕНЗОР

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Ретро Led Ламба 3W 3W Променлива боја 3000K-6000K

Ретро Led Ламба 3W 3W Променлива боја 3000K-6000K

Original price was: 1,579 ден.Current price is: 1,310 ден.

Додај во кошница
-17%
0.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 3*AAA СЕНЗОР

0.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 3*AAA СЕНЗОР

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-24%
Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W Chrome

Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W Chrome

Original price was: 3,885 ден.Current price is: 2,962 ден.

Додај во кошница
-17%
SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 240MM 1.5W CCT ЦРНА

SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 240MM 1.5W CCT ЦРНА

Original price was: 1,772 ден.Current price is: 1,471 ден.

Додај во кошница
-49%
Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W

Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W

Original price was: 3,885 ден.Current price is: 1,996 ден.

Додај во кошница
-17%
1.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 3.7V/1100MA СЕНЗОР

1.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 4000K 3.7V/1100MA СЕНЗОР

Original price was: 1,401 ден.Current price is: 1,163 ден.

Додај во кошница
-17%
SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 240MM 1.5W CCT СРЕБРЕНА

SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 240MM 1.5W CCT СРЕБРЕНА

Original price was: 1,772 ден.Current price is: 1,471 ден.

Додај во кошница
-73%
Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W Променлива боја 3000K-6000K

Столна Ламба со Соларно полнење 2.5W Променлива боја 3000K-6000K

Original price was: 3,885 ден.Current price is: 1,055 ден.

Додај во кошница
-17%
1.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 3.7V/1100MA СЕНЗОР

1.5W Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 3000K 3.7V/1100MA СЕНЗОР

Original price was: 1,401 ден.Current price is: 1,163 ден.

Додај во кошница
-17%
SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 600MM 3.5W CCT ЦРНА

SLIM-FIT Led КАБИНЕТ СВЕТИЛКА 600MM 3.5W CCT ЦРНА

Original price was: 2,925 ден.Current price is: 2,428 ден.

Додај во кошница
-63%
Столна Ламба со полнење 2.5W Chrome

Столна Ламба со полнење 2.5W Chrome

Original price was: 2,820 ден.Current price is: 1,055 ден.

Додај во кошница