LED РЕФЛЕКТОРИ

Прикажувам 1–20 од 302 резултати

-17%
Led SMD Рефлектор 50W AC200-277V IP66 100Lm/W PF>0.9 CCT-ПРОМЕНА СО BREATH PLUG

Led SMD Рефлектор 50W AC200-277V IP66 100Lm/W PF>0.9 CCT-ПРОМЕНА СО BREATH PLUG

Original price was: 4,451 ден.Current price is: 3,694 ден.

Додај во кошница
-58%
50W Led ПРЕНОСЕН SMD Рефлектор 4000Lm 3M КАБЕЛ 6000K – IP65

50W Led ПРЕНОСЕН SMD Рефлектор 4000Lm 3M КАБЕЛ 6000K – IP65

Original price was: 3,633 ден.Current price is: 1,543 ден.

Додај во кошница
-33%
СОЛАРЕН Led Рефлектор 8W 500Lm 6000K 3.2V/6Ah

СОЛАРЕН Led Рефлектор 8W 500Lm 6000K 3.2V/6Ah

Original price was: 3,282 ден.Current price is: 2,207 ден.

Додај во кошница
-32%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 302 ден.Current price is: 206 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K

Original price was: 727 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-58%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Original price was: 302 ден.Current price is: 126 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 993 ден.Current price is: 707 ден.

Додај во кошница
-31%
Led SMD Рефлектор ЦРН 200W 18000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор ЦРН 200W 18000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 4,878 ден.Current price is: 3,372 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор СИВ 300W 36000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор СИВ 300W 36000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 13,286 ден.Current price is: 9,649 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 120° IP65 RGB

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 120° IP65 RGB

Original price was: 2,499 ден.Current price is: 1,765 ден.

Додај во кошница
-30%
Led SMD Рефлектор БЕЛ EPISTAR 100W AC170-265V 150° IP65 2800K 70CM КАБЕЛ

Led SMD Рефлектор БЕЛ EPISTAR 100W AC170-265V 150° IP65 2800K 70CM КАБЕЛ

Original price was: 2,927 ден.Current price is: 2,061 ден.

Додај во кошница
-30%
Led SMD Рефлектор ЦРН EPISTAR 100W AC170-265V 150° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ

Led SMD Рефлектор ЦРН EPISTAR 100W AC170-265V 150° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ

Original price was: 2,927 ден.Current price is: 2,061 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K

Original price was: 727 ден.Current price is: 515 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Original price was: 1,827 ден.Current price is: 1,296 ден.

Додај во кошница
-61%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Original price was: 727 ден.Current price is: 282 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,091 ден.Current price is: 704 ден.

Додај во кошница
-34%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,588 ден.Current price is: 1,053 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,339 ден.Current price is: 866 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,162 ден.Current price is: 823 ден.

Додај во кошница