LED СИЈАЛИЦИ Е14

Прикажувам 1–20 од 70 резултати

-17%
Led СИЈАЛИЦА E14 G45 3.5W 300Lm 220-240V 3.5 W Warm white

Led СИЈАЛИЦА E14 G45 3.5W 300Lm 220-240V 3.5 W Warm white

Original price was: 75 ден.Current price is: 62 ден.

Додај во кошница
-29%
Led СИJАЛИЦА G45 E14 6W/175-265V 240° 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G45 E14 6W/175-265V 240° 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 229 ден.Current price is: 162 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4500K – TIP ФИЛАМЕНТ

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4500K – TIP ФИЛАМЕНТ

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Original price was: 325 ден.Current price is: 269 ден.

Додај во кошница
-28%
LED СВЕЌА C37 E14 6W 480LM 175-265V 2700K

LED СВЕЌА C37 E14 6W 480LM 175-265V 2700K

Original price was: 113 ден.Current price is: 81 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА E14 G45 5.5W 450Lm 220-240V 6000K

Led СИЈАЛИЦА E14 G45 5.5W 450Lm 220-240V 6000K

Original price was: 87 ден.Current price is: 72 ден.

Додај во кошница
-20%
Led СВЕЌА C37 E14 3.7W 320Lm 220-240V 4500K

Led СВЕЌА C37 E14 3.7W 320Lm 220-240V 4500K

Original price was: 75 ден.Current price is: 60 ден.

Додај во кошница
-16%
Led СВЕЌА C37 E14 8W 710Lm 175-265V 2700K

Led СВЕЌА C37 E14 8W 710Lm 175-265V 2700K

Original price was: 122 ден.Current price is: 102 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА R50 5W 600Lm 2700K E14 175-265V ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА R50 5W 600Lm 2700K E14 175-265V ФИЛАМЕНТ

Original price was: 328 ден.Current price is: 272 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА G45 E14 4W 400Lm 2500K AC220-240V ЗЛАТНО СТАКЛО

Led СВЕЌА G45 E14 4W 400Lm 2500K AC220-240V ЗЛАТНО СТАКЛО

Original price was: 174 ден.Current price is: 144 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 156 ден.Current price is: 130 ден.

Додај во кошница
-28%
LED СВЕЌА C37 E14 6W 480LM 175-265V 4500K

LED СВЕЌА C37 E14 6W 480LM 175-265V 4500K

Original price was: 113 ден.Current price is: 81 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА E14 G45 5.5W 450Lm 220-240V 4500K

Led СИЈАЛИЦА E14 G45 5.5W 450Lm 220-240V 4500K

Original price was: 87 ден.Current price is: 72 ден.

Додај во кошница
-20%
Led СВЕЌА C37 E14 3.7W 320Lm 220-240V 2700K

Led СВЕЌА C37 E14 3.7W 320Lm 220-240V 2700K

Original price was: 75 ден.Current price is: 60 ден.

Додај во кошница
-34%
Led СИJАЛИЦА G45 E14 8.5W/175-265V 240° 6000K

Led СИJАЛИЦА G45 E14 8.5W/175-265V 240° 6000K

Original price was: 140 ден.Current price is: 93 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА T35 E14 4W 400Lm 2500K AC220-240V ЗЛАТНО СТАКЛО

Led СВЕЌА T35 E14 4W 400Lm 2500K AC220-240V ЗЛАТНО СТАКЛО

Original price was: 174 ден.Current price is: 144 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G45 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G45 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 156 ден.Current price is: 130 ден.

Додај во кошница