СОЛАРНИ ПРОДУКТИ И ИНВЕРТЕРИ

Прикажувам 1–20 од 107 резултати

-17%
KSTAR Wi-Fi Dongle

KSTAR Wi-Fi Dongle

Original price was: 6,183 ден.Current price is: 5,153 ден.

Додај во кошница
-17%
DEYE 6KW 1ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

DEYE 6KW 1ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

Original price was: 154,596 ден.Current price is: 128,830 ден.

Додај во кошница
-17%
DEYE 50KW 3ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

DEYE 50KW 3ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

Original price was: 934,645 ден.Current price is: 778,871 ден.

Додај во кошница
-17%
KSTAR PV On-Grid String ИНВЕРТЕР 120kW 120 kW No color

KSTAR PV On-Grid String ИНВЕРТЕР 120kW 120 kW No color

Original price was: 724,393 ден.Current price is: 603,661 ден.

Додај во кошница
-17%
INVT СОЛАРЕН ON GRID ИНВЕРТЕР 30KW 400V 3PH 3MMPT 30 KW

INVT СОЛАРЕН ON GRID ИНВЕРТЕР 30KW 400V 3PH 3MMPT 30 KW

Original price was: 256,188 ден.Current price is: 213,490 ден.

Додај во кошница
-17%
DEYE 6KW 3ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

DEYE 6KW 3ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

Original price was: 274,740 ден.Current price is: 228,950 ден.

Додај во кошница
-17%
Стандардна 19инчна Сталажа за 12пар. Батерии / 1пар. Контролер

Стандардна 19инчна Сталажа за 12пар. Батерии / 1пар. Контролер

Original price was: 44,170 ден.Current price is: 36,809 ден.

Додај во кошница
-17%
DEYE 5KW 1ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

DEYE 5KW 1ФАЗЕН ХИБРИДЕН ИНВЕРТЕР

Original price was: 148,412 ден.Current price is: 123,677 ден.

Додај во кошница