T5 ТЕЛА

Прикажувам 1–20 од 55 резултати

-44%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K

Original price was: 483 ден.Current price is: 271 ден.

Додај во кошница
-41%
Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Original price was: 711 ден.Current price is: 422 ден.

Додај во кошница
-40%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 500 ден.Current price is: 301 ден.

Додај во кошница
-51%
КАБЕЛ ЗА T5 ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА СО ДВОЕН ВЛЕЗ 50CM

КАБЕЛ ЗА T5 ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА СО ДВОЕН ВЛЕЗ 50CM

Original price was: 80 ден.Current price is: 39 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 406 ден.Current price is: 337 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W ТОПЛО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W ТОПЛО БЕЛА

Original price was: 335 ден.Current price is: 278 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Original price was: 513 ден.Current price is: 426 ден.

Додај во кошница
-44%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K

Original price was: 483 ден.Current price is: 271 ден.

Додај во кошница
-47%
Led ЦЕВКА T5 31 CM, 4W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 31 CM, 4W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 343 ден.Current price is: 181 ден.

Додај во кошница
-38%
Led ЦЕВКА T5 117 CM, 16W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 117 CM, 16W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 562 ден.Current price is: 346 ден.

Додај во кошница
-52%
КАБЕЛ ЗА T5 ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА СО ДВОЕН ВЛЕЗ 100CM

КАБЕЛ ЗА T5 ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА СО ДВОЕН ВЛЕЗ 100CM

Original price was: 133 ден.Current price is: 64 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Original price was: 406 ден.Current price is: 337 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 6.5W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 6.5W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 371 ден.Current price is: 308 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W ТОПЛО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W ТОПЛО БЕЛА

Original price was: 513 ден.Current price is: 426 ден.

Додај во кошница
-44%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Original price was: 483 ден.Current price is: 271 ден.

Додај во кошница
-47%
Led ЦЕВКА T5 31 CM, 4W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 31 CM, 4W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 343 ден.Current price is: 181 ден.

Додај во кошница
-38%
Led ЦЕВКА T5 117 CM, 16W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 117 CM, 16W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 562 ден.Current price is: 346 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 300 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W ТОПЛО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W ТОПЛО БЕЛА

Original price was: 406 ден.Current price is: 337 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 6.5W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 6.5W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Original price was: 371 ден.Current price is: 308 ден.

Додај во кошница