LED ГРАДИНАРСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Прикажувам 1–20 од 125 резултати

-25%
ЦРН КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 6000K 10БР/G45 IP65 8M

ЦРН КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 6000K 10БР/G45 IP65 8M

Original price was: 2,643 ден.Current price is: 1,974 ден.

Додај во кошница
-25%
БЕЛ КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 2700K 20БР/G45 IP65 13M

БЕЛ КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 2700K 20БР/G45 IP65 13M

Original price was: 4,594 ден.Current price is: 3,432 ден.

Додај во кошница
-17%
ЅИДНО СВЕТЛО НАГОРЕ МАТ ЦРН АЛУМИНИУМСКО 1*E27

ЅИДНО СВЕТЛО НАГОРЕ МАТ ЦРН АЛУМИНИУМСКО 1*E27

Original price was: 1,685 ден.Current price is: 1,399 ден.

Додај во кошница
-17%
ГРАДИНАРСКА ЛАМБА 60CM MATT ЦРНА АЛУМИНИУМСКА 1*E27

ГРАДИНАРСКА ЛАМБА 60CM MATT ЦРНА АЛУМИНИУМСКА 1*E27

Original price was: 3,033 ден.Current price is: 2,518 ден.

Додај во кошница
-27%
Led СОЛАРНО ГРАДИНАРСКО СВЕТЛО 1.5W/6V 6000K IP65

Led СОЛАРНО ГРАДИНАРСКО СВЕТЛО 1.5W/6V 6000K IP65

Original price was: 1,437 ден.Current price is: 1,044 ден.

Додај во кошница
-17%
3W / 220V Led НАДВОРЕШНО ВГРАДНО СПОТ СВЕТЛО 6000K -IP65

3W / 220V Led НАДВОРЕШНО ВГРАДНО СПОТ СВЕТЛО 6000K -IP65

Original price was: 1,682 ден.Current price is: 1,396 ден.

Додај во кошница
-17%
МОЌНО Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W RGB 3IN1

МОЌНО Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W RGB 3IN1

Original price was: 2,927 ден.Current price is: 2,429 ден.

Додај во кошница
-25%
РАКАВ ЗА Led ПОДЗЕМНО СВЕТЛО 55*150MM

РАКАВ ЗА Led ПОДЗЕМНО СВЕТЛО 55*150MM

Original price was: 674 ден.Current price is: 504 ден.

Додај во кошница
-25%
Led НАДВОРЕШНО ЅИДНО СВЕТЛО 1.2W 24VDC IP68 – WH

Led НАДВОРЕШНО ЅИДНО СВЕТЛО 1.2W 24VDC IP68 – WH

Original price was: 4,135 ден.Current price is: 3,089 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ДЕКОРАТИВНО МИНИ СВЕТЛО 1.3W 24VDC IP68 – WH

Led ДЕКОРАТИВНО МИНИ СВЕТЛО 1.3W 24VDC IP68 – WH

Original price was: 3,660 ден.Current price is: 2,734 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W АЛУМИНИУМСКО 350mA IP44 4000K

Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W АЛУМИНИУМСКО 350mA IP44 4000K

Original price was: 4,190 ден.Current price is: 3,130 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W АЛУМИНИУМСКО 350mA IP44 СИНО

Led ЅИДНО СВЕТЛО 1W АЛУМИНИУМСКО 350mA IP44 СИНО

Original price was: 4,190 ден.Current price is: 3,130 ден.

Додај во кошница
-27%
СОЛАРНО ЅИДНО СВЕТЛО 18*0.5W 200Lm 3000K 3.7V 2000mAh Li-ion IP44 – ТЕМНО СИВА

СОЛАРНО ЅИДНО СВЕТЛО 18*0.5W 200Lm 3000K 3.7V 2000mAh Li-ion IP44 – ТЕМНО СИВА

Original price was: 2,750 ден.Current price is: 1,997 ден.

Додај во кошница
-27%
Led СОЛАРНО СВЕТЛО  3.7V/1800mAH 2W IP65 3000K

Led СОЛАРНО СВЕТЛО 3.7V/1800mAH 2W IP65 3000K

Original price was: 1,224 ден.Current price is: 889 ден.

Додај во кошница
-25%
ЦРН КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 2700K 10БР/G45 IP65 8M

ЦРН КАБЕЛ НАДВОРЕШНО СВЕТЛО СО СИJАЛИЦИ 2700K 10БР/G45 IP65 8M

Original price was: 2,998 ден.Current price is: 2,239 ден.

Додај во кошница
-27%
СОЛАРНО ЅИДНО СВЕТЛО АЛУМИНИУМСКО ЦРНО ТЕЛО IP54 0.75W 6000K 5.5V

СОЛАРНО ЅИДНО СВЕТЛО АЛУМИНИУМСКО ЦРНО ТЕЛО IP54 0.75W 6000K 5.5V

Original price was: 765 ден.Current price is: 555 ден.

Додај во кошница
-17%
ЅИДНО СВЕТЛО НАГОРЕ МАТ БЕЛО АЛУМИНИУМСКО 1*E27

ЅИДНО СВЕТЛО НАГОРЕ МАТ БЕЛО АЛУМИНИУМСКО 1*E27

Original price was: 1,685 ден.Current price is: 1,399 ден.

Додај во кошница
-17%
ГРАДИНАРСКА ЛАМБА 60CM MATT БЕЛА АЛУМИНИУМСКА 1*E27

ГРАДИНАРСКА ЛАМБА 60CM MATT БЕЛА АЛУМИНИУМСКА 1*E27

Original price was: 3,033 ден.Current price is: 2,518 ден.

Додај во кошница
-27%
Led СОЛАРНО ГРАДИНАРСКО СВЕТЛО 1.5W/6V 3000K IP65

Led СОЛАРНО ГРАДИНАРСКО СВЕТЛО 1.5W/6V 3000K IP65

Original price was: 1,437 ден.Current price is: 1,044 ден.

Додај во кошница