Филамент

Прикажувам 1–20 од 47 резултати

-17%
Led СИJАЛИЦА MS200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА MS200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 2,776 ден.Current price is: 2,304 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G95 4W 400Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Led СИJАЛИЦА G95 4W 400Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Original price was: 445 ден.Current price is: 370 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 151 ден.Current price is: 125 ден.

Додај во кошница
-25%
Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 154 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 10W 1350Lm E27 220-240V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 10W 1350Lm E27 220-240V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 328 ден.Current price is: 272 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 14W 2000Lm E27 220-240V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 14W 2000Lm E27 220-240V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 523 ден.Current price is: 434 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 2,679 ден.Current price is: 2,223 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Original price was: 669 ден.Current price is: 555 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 151 ден.Current price is: 125 ден.

Додај во кошница
-25%
Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 154 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-37%
Led СИJАЛИЦА A60 8W 810Lm E27 220-240V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 8W 810Lm E27 220-240V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 247 ден.Current price is: 156 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 408 ден.Current price is: 339 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА BD200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА BD200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 3,335 ден.Current price is: 2,768 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Original price was: 445 ден.Current price is: 370 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА PS160 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА PS160 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 2,459 ден.Current price is: 2,041 ден.

Додај во кошница
-21%
Led СИJАЛИЦА A60 5W 600Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 5W 600Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 204 ден.Current price is: 162 ден.

Додај во кошница
-37%
Led СИJАЛИЦА A60 8W 810Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 8W 810Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 247 ден.Current price is: 156 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 408 ден.Current price is: 339 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА ЗЛАТНО СТАКЛО

Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА ЗЛАТНО СТАКЛО

Original price was: 669 ден.Current price is: 555 ден.

Додај во кошница
-44%
Led СИJАЛИЦА A60 6.5W 810Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 6.5W 810Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 259 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница