LED СТЕП СВЕТИЛКИ

Прикажувам 1–20 од 26 резултати

-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ ЦРНО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ ЦРНО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО БЕЛО 3W 4200K 100Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО БЕЛО 3W 4200K 100Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЅИДНО СВЕТЛО СИВО 12W 3000K 780Lm AC100-240V IP65

Led ЅИДНО СВЕТЛО СИВО 12W 3000K 780Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,508 ден.Current price is: 1,251 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ ЦРНО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ ЦРНО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО СИВО 3W 3000K 100Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО СИВО 3W 3000K 100Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЅИДНО СВЕТЛО СИВО 12W 4200K 780Lm AC100-240V IP65

Led ЅИДНО СВЕТЛО СИВО 12W 4200K 780Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,508 ден.Current price is: 1,251 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ ЦРНО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ ЦРНО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-51%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО СИВО 3W 4200K 100Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО СИВО 3W 4200K 100Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 564 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЅИДНО СВЕТЛО КРУГ ЦРНО 15W 3000K 750Lm AC100-240V IP65

Led ЅИДНО СВЕТЛО КРУГ ЦРНО 15W 3000K 750Lm AC100-240V IP65

Original price was: 2,466 ден.Current price is: 2,047 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ СИВО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ СИВО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛ 3W 4200K 195Lm AC220-240V IP20

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ БЕЛ 3W 4200K 195Lm AC220-240V IP20

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-52%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ СИВО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КВАДРАТ СИВО 2W 4200K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 509 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛ 3W 3000K 120Lm AC100-240V IP20

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛ 3W 3000K 120Lm AC100-240V IP20

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ СИВО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ СИВО 2W 3000K 120Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,050 ден.Current price is: 872 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО ЦРНО 3W 3000K 100Lm AC100-240V IP65

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ ПРАВОАГОЛНО ЦРНО 3W 3000K 100Lm AC100-240V IP65

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛ 3W 4200K 120Lm AC100-240V IP20

Led СВЕТЛО ЗА СТЕПЕНИЦИ КРУГ БЕЛ 3W 4200K 120Lm AC100-240V IP20

Original price was: 1,158 ден.Current price is: 961 ден.

Додај во кошница