LED РЕФЛЕКТОРИ СО СЕНЗОР

Прикажувам 1–20 од 36 резултати

-35%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,339 ден.Current price is: 866 ден.

Додај во кошница
-28%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,639 ден.Current price is: 1,176 ден.

Додај во кошница
-34%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,588 ден.Current price is: 1,053 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,339 ден.Current price is: 866 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,162 ден.Current price is: 823 ден.

Додај во кошница
-28%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,639 ден.Current price is: 1,176 ден.

Додај во кошница
-34%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,588 ден.Current price is: 1,053 ден.

Додај во кошница
-64%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,339 ден.Current price is: 476 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,162 ден.Current price is: 823 ден.

Додај во кошница
-32%
Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 6000K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 6000K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 2,067 ден.Current price is: 1,397 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,091 ден.Current price is: 704 ден.

Додај во кошница
-34%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,588 ден.Current price is: 1,053 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,339 ден.Current price is: 866 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 2700K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,162 ден.Current price is: 823 ден.

Додај во кошница
-32%
Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 4500K 70CM КАБЕЛ – СО СЕНЗОР

Original price was: 2,067 ден.Current price is: 1,397 ден.

Додај во кошница
-63%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 800Lm AC220-265V 120° IP65 4500K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,091 ден.Current price is: 408 ден.

Додај во кошница
-35%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор БЕЛ 50W 4000Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,967 ден.Current price is: 1,274 ден.

Додај во кошница
-34%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K – СО СЕНЗОР

Original price was: 1,588 ден.Current price is: 1,053 ден.

Додај во кошница