ТЕЛА ЗА Т8 ЦЕВКИ IP67

Се прикажуваат сите 17 резултати

-17%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*120CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*120CM IP65

Original price was: 1,151 ден.Current price is: 956 ден.

Додај во кошница
-27%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 6000K

Original price was: 1,400 ден.Current price is: 1,023 ден.

Додај во кошница
-28%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*120CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*120CM IP65

Original price was: 1,524 ден.Current price is: 1,103 ден.

Додај во кошница
-27%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 4500K

Original price was: 1,400 ден.Current price is: 1,023 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*150CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*150CM IP65

Original price was: 1,435 ден.Current price is: 1,191 ден.

Додај во кошница
-23%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*120CM 2*18W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*120CM 2*18W IP65 6000K

Original price was: 1,843 ден.Current price is: 1,428 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*150CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*150CM IP65

Original price was: 1,967 ден.Current price is: 1,633 ден.

Додај во кошница
-25%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*150CM 1*22W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*150CM 1*22W IP65 6000K

Original price was: 1,701 ден.Current price is: 1,274 ден.

Додај во кошница
-29%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*60CM 1*9W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*60CM 1*9W IP65 6000K

Original price was: 955 ден.Current price is: 677 ден.

Додај во кошница
-25%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*150CM 1*22W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*150CM 1*22W IP65 4500K

Original price was: 1,701 ден.Current price is: 1,274 ден.

Додај во кошница
-29%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*60CM 1*9W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*60CM 1*9W IP65 4500K

Original price was: 955 ден.Current price is: 677 ден.

Додај во кошница
-27%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*150CM 2*22W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*150CM 2*22W IP65 6000K

Original price was: 2,517 ден.Current price is: 1,840 ден.

Додај во кошница
-25%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*60CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*60CM IP65

Original price was: 779 ден.Current price is: 587 ден.

Додај во кошница
-32%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*60CM 2*9W IP65 6000K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*60CM 2*9W IP65 6000K

Original price was: 1,257 ден.Current price is: 861 ден.

Додај во кошница
-27%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*150CM 2*22W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*150CM 2*22W IP65 4500K

Original price was: 2,517 ден.Current price is: 1,840 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*60CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 2*60CM IP65

Original price was: 992 ден.Current price is: 823 ден.

Додај во кошница
-32%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*60CM 2*9W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 2*60CM 2*9W IP65 4500K

Original price was: 1,257 ден.Current price is: 861 ден.

Додај во кошница