LED ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 220V

Прикажувам 1–20 од 27 резултати

-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЖОЛТ – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЖОЛТ – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница
-16%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН АЛУМИНИУМСКИ КАНАЛ СО 2 ШТРАФА, 5CM RGB
-30%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 4000K – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 4000K – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V РОЗЕВ – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V РОЗЕВ – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница
-30%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 6000K – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 6000K – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-27%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V RGB – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V RGB – IP65

Original price was: 1,009 ден.Current price is: 735 ден.

Додај во кошница
-27%
Led ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 6000K

Led ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 6000K

Original price was: 282 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-30%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 2800K – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V 2800K – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-24%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН СРЕДЕН КОНЕКТОР

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН СРЕДЕН КОНЕКТОР

Original price was: 98 ден.Current price is: 74 ден.

Додај во кошница
-27%
ЛЕД ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 4500K

ЛЕД ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 4500K

Original price was: 282 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V СИН – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V СИН – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН INPUT КАБЕЛ + КОНЕКТОР + PLUG

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН INPUT КАБЕЛ + КОНЕКТОР + PLUG

Original price was: 239 ден.Current price is: 199 ден.

Додај во кошница
-27%
ЛЕД ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 3000K

ЛЕД ЛЕНТА 2835/120SMD/M 220V 9W/M RA80 900Lm/m 3000K

Original price was: 282 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЦРВЕН – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЦРВЕН – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 288Led/M 220V MILKY COVER 10W/M 6000K 50M/ROLL

Led Cob ЛЕНТА 288Led/M 220V MILKY COVER 10W/M 6000K 50M/ROLL

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЗЕЛЕН – IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН-НЕОН 220V ЗЕЛЕН – IP65

Original price was: 459 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница