LED ЛЕНТИ 48V

Се прикажуваат сите 6 резултати

-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 6000K IP20

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 6000K IP20

Original price was: 442 ден.Current price is: 367 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 4500K IP20

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 4500K IP20

Original price was: 442 ден.Current price is: 367 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 3000K IP20

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 10MM 6W/M, RA>80 3000K IP20

Original price was: 442 ден.Current price is: 367 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 6000K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 6000K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Original price was: 779 ден.Current price is: 646 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 4500K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 4500K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Original price was: 779 ден.Current price is: 646 ден.

Додај во кошница
-17%
Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 3000K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Led Cob ЛЕНТА 48V/DC, 6W/M, RA>80 3000K IP67 – МЛЕЧЕН КАПАК

Original price was: 779 ден.Current price is: 646 ден.

Додај во кошница