ЛИНЕАРНИ СВЕТИЛКИ IP20

Се прикажуваат сите 11 резултати

-33%
Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 6000K

Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 6000K

Original price was: 701 ден.Current price is: 471 ден.

Додај во кошница
-33%
Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 4000K

Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 4000K

Original price was: 701 ден.Current price is: 471 ден.

Додај во кошница
-33%
Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 3000K

Led BATTEN СВЕТЛО 20W 60CM IP20 1660Lm 3000K

Original price was: 701 ден.Current price is: 471 ден.

Додај во кошница
-34%
Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 6000K

Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 6000K

Original price was: 1,295 ден.Current price is: 858 ден.

Додај во кошница
-34%
Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 4000K

Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 4000K

Original price was: 1,295 ден.Current price is: 858 ден.

Додај во кошница
-32%
Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 6000K

Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 6000K

Original price was: 479 ден.Current price is: 328 ден.

Додај во кошница
-34%
Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 3000K

Led BATTEN СВЕТЛО 40W 120CM IP20 3320Lm 3000K

Original price was: 1,295 ден.Current price is: 858 ден.

Додај во кошница
-32%
Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 4000K

Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 4000K

Original price was: 479 ден.Current price is: 328 ден.

Додај во кошница
-29%
Led BATTEN СВЕТЛО 50W 150CM IP20 4150Lm 6000K

Led BATTEN СВЕТЛО 50W 150CM IP20 4150Lm 6000K

Original price was: 1,756 ден.Current price is: 1,251 ден.

Додај во кошница
-32%
Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 3000K

Led BATTEN СВЕТЛО 10W 30CM IP20 800Lm 3000K

Original price was: 479 ден.Current price is: 328 ден.

Додај во кошница
-29%
Led BATTEN СВЕТЛО 50W 150CM IP20 4150Lm 4000K

Led BATTEN СВЕТЛО 50W 150CM IP20 4150Lm 4000K

Original price was: 1,756 ден.Current price is: 1,251 ден.

Додај во кошница