LED ПЛАФОЊЕРКИ И ВИСЕЧКИ ТЕЛА

Прикажувам 1–20 од 143 резултати

-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 3000K МАТ КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 3000K МАТ КАПАК

Original price was: 930 ден.Current price is: 772 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 4500K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 4500K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Original price was: 912 ден.Current price is: 757 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 36W 2500Lm 185-265V RA>80 CCT/ДИМАБИЛНА IP20

Led ПЛАФОЊЕРКА 36W 2500Lm 185-265V RA>80 CCT/ДИМАБИЛНА IP20

Original price was: 2,850 ден.Current price is: 2,365 ден.

Додај во кошница
-34%
Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1170Lm 175-265V RA>80 IP20 4500K МАТ КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1170Lm 175-265V RA>80 IP20 4500K МАТ КАПАК

Original price was: 1,009 ден.Current price is: 665 ден.

Додај во кошница
-31%
Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1170Lm 175-265V RA>80 IP20 6000K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1170Lm 175-265V RA>80 IP20 6000K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Original price was: 1,009 ден.Current price is: 695 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 18W AC175-260V 1350Lm 4500K – ЦРНА

Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 18W AC175-260V 1350Lm 4500K – ЦРНА

Original price was: 2,927 ден.Current price is: 2,429 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 54W AC175-260V 4050Lm 4500K – ЦРНА

Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 54W AC175-260V 4050Lm 4500K – ЦРНА

Original price was: 6,918 ден.Current price is: 5,742 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 64W AC175-260V 4800Lm 4500K – ЦРНА

Led ПЛАФОЊЕРКА КРУГ 5630SMD 64W AC175-260V 4800Lm 4500K – ЦРНА

Original price was: 9,756 ден.Current price is: 8,098 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА КВАДРАТ 5630SMD 64W AC175-260V 4800Lm 4500K – ЦРНА

Led ПЛАФОЊЕРКА КВАДРАТ 5630SMD 64W AC175-260V 4800Lm 4500K – ЦРНА

Original price was: 8,655 ден.Current price is: 7,184 ден.

Додај во кошница
-82%
3D СТАКЛО ПРИВЕЗОК – E27 MAX 40W COPPER КВАДРАТS D200xH175mm

3D СТАКЛО ПРИВЕЗОК – E27 MAX 40W COPPER КВАДРАТS D200xH175mm

Original price was: 3,903 ден.Current price is: 700 ден.

Додај во кошница
-76%
3D СТАКЛО ПРИВЕЗОК – COPPER CIRCLES D200xH165mm

3D СТАКЛО ПРИВЕЗОК – COPPER CIRCLES D200xH165mm

Original price was: 3,122 ден.Current price is: 736 ден.

Додај во кошница
-56%
Led СВЕТИЛКА ВИСЕЧКА 50W EPISTAR2835 3000K БЕЛА

Led СВЕТИЛКА ВИСЕЧКА 50W EPISTAR2835 3000K БЕЛА

Original price was: 14,901 ден.Current price is: 6,626 ден.

Додај во кошница
-26%
ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО БЕЛО ТЕЛО/БЕЛ Рефлектор 6X50CM

ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО БЕЛО ТЕЛО/БЕЛ Рефлектор 6X50CM

Original price was: 2,466 ден.Current price is: 1,824 ден.

Додај во кошница
-26%
ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО COFFEE GOLD ТЕЛО 5.5X30CM

ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО COFFEE GOLD ТЕЛО 5.5X30CM

Original price was: 1,877 ден.Current price is: 1,397 ден.

Додај во кошница
-17%
ВИСЕЧКО ТЕЛО ДВЕ ГЛАВИ Gu10 АЛУМИНИУМСКО ЦРНО ТЕЛО 30X6X18CM

ВИСЕЧКО ТЕЛО ДВЕ ГЛАВИ Gu10 АЛУМИНИУМСКО ЦРНО ТЕЛО 30X6X18CM

Original price was: 3,175 ден.Current price is: 2,635 ден.

Додај во кошница
-27%
ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО GRAPE ЦРВЕНО ТЕЛО 6X40CM

ВИСЕЧКО ТЕЛО Gu10 АЛУМИНИУМСКО GRAPE ЦРВЕНО ТЕЛО 6X40CM

Original price was: 2,333 ден.Current price is: 1,694 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОНСКО СВЕТЛО БЕЛО ТЕЛО 18W CCT+RGB 18W RGB + CCT

Led ПЛАФОНСКО СВЕТЛО БЕЛО ТЕЛО 18W CCT+RGB 18W RGB + CCT

Original price was: 3,353 ден.Current price is: 2,783 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1260Lm 175-265V RA>80 IP20 6000K МАТ КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 18W 1260Lm 175-265V RA>80 IP20 6000K МАТ КАПАК

Original price was: 1,240 ден.Current price is: 1,029 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 3000K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Led ПЛАФОЊЕРКА 12W 840Lm 175-265V RA>80 IP20 3000K ЅВЕЗДЕН КАПАК

Original price was: 912 ден.Current price is: 757 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ПЛАФОЊЕРКА 60W 3600Lm 185-265V RA>80 CCT/ДИМАБИЛНА IP20

Led ПЛАФОЊЕРКА 60W 3600Lm 185-265V RA>80 CCT/ДИМАБИЛНА IP20

Original price was: 4,464 ден.Current price is: 3,705 ден.

Додај во кошница