TRIAC

Се прикажуваат сите 6 резултати

-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 75W 12V 6.25A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 75W 12V 6.25A

Original price was: 3,546 ден.Current price is: 2,943 ден.

Додај во кошница
-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 100W 12V 8.33A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 100W 12V 8.33A

Original price was: 3,903 ден.Current price is: 3,239 ден.

Додај во кошница
-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 150W 12V 12.5A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 150W 12V 12.5A

Original price was: 4,364 ден.Current price is: 3,622 ден.

Додај во кошница
-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 75W 24V 3.1A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 75W 24V 3.1A

Original price was: 3,546 ден.Current price is: 2,943 ден.

Додај во кошница
-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 100W 24V 4.17A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 100W 24V 4.17A

Original price was: 3,903 ден.Current price is: 3,239 ден.

Додај во кошница
-17%
Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 150W 24V 6.25A

Led TRIAC КОНСТАНТНА ВОЛТАЖА ДИМАБИЛНО НАПОЈУВАЊЕ IP20 150W 24V 6.25A

Original price was: 4,364 ден.Current price is: 3,622 ден.

Додај во кошница