LED СИЈАЛИЦИ G9

Се прикажуваат сите 17 резултати

-30%
Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 2800K

Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 2800K

Original price was: 158 ден.Current price is: 110 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 2800K – ДИМАБИЛНА

Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 2800K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 236 ден.Current price is: 196 ден.

Додај во кошница
-30%
Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 4500K

Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 4500K

Original price was: 158 ден.Current price is: 110 ден.

Додај во кошница
-28%
Led СИЈАЛИЦА G9 7W 820Lm 7W ТОПЛО БЕЛО

Led СИЈАЛИЦА G9 7W 820Lm 7W ТОПЛО БЕЛО

Original price was: 317 ден.Current price is: 228 ден.

Додај во кошница
-30%
Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 6000K

Led СИJАЛИЦА G9 5W/170-265V 420Lm 6000K

Original price was: 158 ден.Current price is: 110 ден.

Додај во кошница
-27%
Led СИЈАЛИЦА G9 7W 950Lm 7W ТОПЛО БЕЛО

Led СИЈАЛИЦА G9 7W 950Lm 7W ТОПЛО БЕЛО

Original price was: 370 ден.Current price is: 269 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 4500K – ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 4500K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 6000K

Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 6000K

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 4500K

Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 4500K

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 4500K

Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 4500K

Original price was: 140 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 236 ден.Current price is: 196 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 4500K – ДИМАБИЛНА

Led СИЈАЛИЦА G9 4W/220-240V 400Lm 4500K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 236 ден.Current price is: 196 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 2800K

Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 2800K

Original price was: 140 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 2800K

Led СИЈАЛИЦА G9 3.5W/220-240V 400Lm 2800K

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 6000K

Led СИJАЛИЦА G9 3W/170-265V 220Lm 6000K

Original price was: 140 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 2800K – ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 2800K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница