LED СИЈАЛИЦИ Е27

Прикажувам 1–20 од 152 резултати

-39%
LED СИJАЛИЦА E27 A70 18W 1440LM 175-265V 6000K

LED СИJАЛИЦА E27 A70 18W 1440LM 175-265V 6000K

Original price was: 216 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G45 2W 200Lm E27 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 151 ден.Current price is: 125 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G125 4W 400Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G125 4W 400Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 442 ден.Current price is: 367 ден.

Додај во кошница
-40%
Led СИJАЛИЦА E27 A60 15W 1320Lm 175-256V 2700K

Led СИJАЛИЦА E27 A60 15W 1320Lm 175-256V 2700K

Original price was: 167 ден.Current price is: 100 ден.

Додај во кошница
-21%
Led СИJАЛИЦА A60 5W 600Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 5W 600Lm E27 175-265V 6000K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 204 ден.Current price is: 162 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 2,679 ден.Current price is: 2,223 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 G120 18W 1440Lm 175-265V 6000K

Led СИJАЛИЦА E27 G120 18W 1440Lm 175-265V 6000K

Original price was: 523 ден.Current price is: 434 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A70 E27 18W 1440Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Led СИJАЛИЦА A70 E27 18W 1440Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Original price was: 257 ден.Current price is: 213 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 6000K

Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 6000K

Original price was: 495 ден.Current price is: 411 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 E27 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 6000K

Led СИJАЛИЦА A60 E27 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 6000K

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 12W 1500Lm E27 220-240V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 408 ден.Current price is: 339 ден.

Додај во кошница
-36%
Led СИJАЛИЦА E27 G45 4W 320Lm 175-265V 2700K ПРОЅИРНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА E27 G45 4W 320Lm 175-265V 2700K ПРОЅИРНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 229 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 A60 9W 806Lm 220-240V 6000K – DIMMABLE

Led СИJАЛИЦА E27 A60 9W 806Lm 220-240V 6000K – DIMMABLE

Original price was: 247 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-22%
Led СИЈАЛИЦА E27 G45 5.5W 450Lm 220-240V 2700K

Led СИЈАЛИЦА E27 G45 5.5W 450Lm 220-240V 2700K

Original price was: 87 ден.Current price is: 68 ден.

Додај во кошница
-24%
Led СИЈАЛИЦА E27 A60 10.5W 1055Lm 220-240V 6000K

Led СИЈАЛИЦА E27 A60 10.5W 1055Lm 220-240V 6000K

Original price was: 101 ден.Current price is: 77 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА E27 A60 17W 1710Lm 175-265V 2700K

Led СИЈАЛИЦА E27 A60 17W 1710Lm 175-265V 2700K

Original price was: 169 ден.Current price is: 140 ден.

Додај во кошница
-28%
Led Сијалица E27 A60 10.5W 1055Lm 220-240V 10.5 W Неутрална бела

Led Сијалица E27 A60 10.5W 1055Lm 220-240V 10.5 W Неутрална бела

Original price was: 87 ден.Current price is: 63 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Led СИJАЛИЦА A60 7W 800Lm 2700K E27 175-265V ПОЛА СИВО СТАКЛО

Original price was: 669 ден.Current price is: 555 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm 175-265V 2700K

Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm 175-265V 2700K

Original price was: 426 ден.Current price is: 353 ден.

Додај во кошница