ПРИКЛУЧОЦИ И АДАПТЕРИ

Прикажувам 1–20 од 34 резултати

-29%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.0mm-1.5M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.0mm-1.5M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 435 ден.Current price is: 309 ден.

Додај во кошница
-21%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ H05VV-F3G1.5mm-10M, 16A, 250V, Max3500W – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ H05VV-F3G1.5mm-10M, 16A, 250V, Max3500W – БЕЛ

Original price was: 1,366 ден.Current price is: 1,073 ден.

Додај во кошница
-30%
ШУКО МАШКО IP20 16A, 230V, Max3500W – БЕЛ

ШУКО МАШКО IP20 16A, 230V, Max3500W – БЕЛ

Original price was: 133 ден.Current price is: 93 ден.

Додај во кошница
-29%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.5mm-3M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.5mm-3M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 710 ден.Current price is: 504 ден.

Додај во кошница
-23%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ H05VV-F3G1.5mm-20M, 16A, 250V, Max3500W – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ H05VV-F3G1.5mm-20M, 16A, 250V, Max3500W – БЕЛ

Original price was: 2,572 ден.Current price is: 1,975 ден.

Додај во кошница
-28%
ШУКО ЖЕНСКО IP20 16A, 230V, Max3500W – БЕЛ

ШУКО ЖЕНСКО IP20 16A, 230V, Max3500W – БЕЛ

Original price was: 142 ден.Current price is: 102 ден.

Додај во кошница
-31%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 5-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.0mm-1.5M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 5-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.0mm-1.5M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 488 ден.Current price is: 337 ден.

Додај во кошница
-64%
КАБЕЛ МАКАРА H05VV-F3G1.5mm-25M IP20 230V R:1000W(4.35A)/U:3200W/(14A)

КАБЕЛ МАКАРА H05VV-F3G1.5mm-25M IP20 230V R:1000W(4.35A)/U:3200W/(14A)

Original price was: 4,878 ден.Current price is: 1,757 ден.

Додај во кошница
-28%
2-WAY АДАПТЕР 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

2-WAY АДАПТЕР 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 181 ден.Current price is: 130 ден.

Додај во кошница
-28%
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 5-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.5mm-3M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 5-ПРИКЛУЧОЦИ 3G1.5mm-3M, 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 781 ден.Current price is: 562 ден.

Додај во кошница
-62%
КАБЕЛ КУТИЈА H05VV-F3G1.0mm-10M IP20 230V R:1100W(4.8A)/U:2300W/(10A)

КАБЕЛ КУТИЈА H05VV-F3G1.0mm-10M IP20 230V R:1100W(4.8A)/U:2300W/(10A)

Original price was: 2,395 ден.Current price is: 917 ден.

Додај во кошница
-29%
3-WAY АДАПТЕР 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

3-WAY АДАПТЕР 16A, 230V, Max3500W, IP20 – БЕЛ

Original price was: 257 ден.Current price is: 183 ден.

Додај во кошница
-27%
2-WAY АДАПТЕР IP44 2*16A, 16A, 230V, Max3500W – ЦРН

2-WAY АДАПТЕР IP44 2*16A, 16A, 230V, Max3500W – ЦРН

Original price was: 266 ден.Current price is: 193 ден.

Додај во кошница