LED ЛЕНТИ 220V

Се прикажуваат сите 6 резултати

-39%
Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 2800K – IP65

Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 2800K – IP65

Original price was: 335 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-34%
2835/5730 INPUT КАБЕЛ + КОНЕКТОР + PLUG

2835/5730 INPUT КАБЕЛ + КОНЕКТОР + PLUG

Original price was: 243 ден.Current price is: 160 ден.

Додај во кошница
-18%
2835/5730 ДРЖАЧ

2835/5730 ДРЖАЧ

Original price was: 11 ден.Current price is: 9 ден.

Додај во кошница
-17%
2835/5730 СРЕДЕН КОНЕКТОР

2835/5730 СРЕДЕН КОНЕКТОР

Original price was: 98 ден.Current price is: 81 ден.

Додај во кошница
-39%
Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 4000K – IP65

Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 4000K – IP65

Original price was: 335 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-39%
Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 6000K – IP65

Led ЛЕНТА 5730/120SMD/m 220V 6000K – IP65

Original price was: 335 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница