LED СИЈАЛИЦИ

Прикажувам 1–20 од 411 резултати

-17%
Led СПОТ MR16 7W/12V 110° SMD 2700K

Led СПОТ MR16 7W/12V 110° SMD 2700K

Original price was: 176 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ MR16 6W/12V 50° СОВ 6000K

Led СПОТ MR16 6W/12V 50° СОВ 6000K

Original price was: 422 ден.Current price is: 350 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИЈАЛИЦА E27 G45 3,5W 300Lm 175-265V 3.5 W Warm white

Led СИЈАЛИЦА E27 G45 3,5W 300Lm 175-265V 3.5 W Warm white

Original price was: 75 ден.Current price is: 62 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G45 4W 400Lm E14 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА G45 4W 400Lm E14 175-265V 4500K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Original price was: 325 ден.Current price is: 269 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4000K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Led СВЕЌА C35 4W 400Lm E14 175-265V 4000K ФИЛАМЕНТ ДИМАБИЛНА

Original price was: 325 ден.Current price is: 269 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G200 8W 810Lm 1800K AC220-240V E27 ЗЛАТНО СТАКЛО ДИМАБИЛНА

Original price was: 2,679 ден.Current price is: 2,223 ден.

Додај во кошница
-27%
Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K БЕЛ

Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K БЕЛ

Original price was: 387 ден.Current price is: 281 ден.

Додај во кошница
-28%
Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 38° SMD 2700K

Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 38° SMD 2700K

Original price was: 119 ден.Current price is: 86 ден.

Додај во кошница
-49%
LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 6000K

LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 6000K

Original price was: 144 ден.Current price is: 74 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 G120 18W 1440Lm 175-265V 2700K

Led СИJАЛИЦА E27 G120 18W 1440Lm 175-265V 2700K

Original price was: 523 ден.Current price is: 434 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА E27 R63 6W 480Lm 175-256V 2700K

Led СИJАЛИЦА E27 R63 6W 480Lm 175-256V 2700K

Original price was: 239 ден.Current price is: 199 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 2700K

Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 2700K

Original price was: 169 ден.Current price is: 140 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ MR16 7W 500Lm 110° RA>80 DC12V 4500K

Led СПОТ MR16 7W 500Lm 110° RA>80 DC12V 4500K

Original price was: 169 ден.Current price is: 140 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A70 E27 18W 1440Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Led СИJАЛИЦА A70 E27 18W 1440Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Original price was: 257 ден.Current price is: 213 ден.

Додај во кошница
-25%
Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Led СИJАЛИЦА A60 4W 400Lm E27 175-265V 2700K ФИЛАМЕНТ

Original price was: 154 ден.Current price is: 116 ден.

Додај во кошница
-29%
Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 4500K

Led СИJАЛИЦА E27 G95 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 4500K

Original price was: 495 ден.Current price is: 352 ден.

Додај во кошница
-33%
Led СИJАЛИЦА A60 E27 15W 1320Lm RA>80 AC175-265V 2700K – 3БР/ПАКУВАЊЕ

Led СИJАЛИЦА A60 E27 15W 1320Lm RA>80 AC175-265V 2700K – 3БР/ПАКУВАЊЕ

Original price was: 566 ден.Current price is: 381 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА A60 E27 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Led СИJАЛИЦА A60 E27 12W 1055Lm RA>80 AC175-265V 2700K

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СИJАЛИЦА G9 SMD 6W/170-265V 550Lm 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница