LED ПАНИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Се прикажуваат сите 4 резултати

-17%
13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 4500K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 4500K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

Original price was: 3,480 ден.Current price is: 2,889 ден.

Додај во кошница
-17%
13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 2700K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 2700K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

Original price was: 3,480 ден.Current price is: 2,889 ден.

Додај во кошница
-17%
8W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 640Lm AC220-240V 120° 4500K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

8W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 640Lm AC220-240V 120° 4500K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

Original price was: 2,922 ден.Current price is: 2,425 ден.

Додај во кошница
-17%
8W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 640Lm AC220-240V 120° 2700K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

8W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 640Lm AC220-240V 120° 2700K – СО EMERGENCY KIT(3h) IP65

Original price was: 2,922 ден.Current price is: 2,425 ден.

Додај во кошница