LED МИНИ ПАНЕЛИ НАДГРАДНИ

Прикажувам 1–20 од 81 резултати

-17%
12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

Original price was: 619 ден.Current price is: 514 ден.

Додај во кошница
-17%
18W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

18W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

Original price was: 832 ден.Current price is: 691 ден.

Додај во кошница
-17%
24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 6000K

24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 6000K

Original price was: 1,311 ден.Current price is: 1,088 ден.

Додај во кошница
-52%
Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ 18W AC165-265V 1450Lm CCT ПРОМЕНА БОЈА

Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ 18W AC165-265V 1450Lm CCT ПРОМЕНА БОЈА

Original price was: 1,206 ден.Current price is: 581 ден.

Додај во кошница
-17%
18W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1260Lm AC220-240V 120° 4500K PIR СЕНЗОР IP20

18W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1260Lm AC220-240V 120° 4500K PIR СЕНЗОР IP20

Original price was: 1,896 ден.Current price is: 1,574 ден.

Додај во кошница
-52%
13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 4500K IP65

13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 4500K IP65

Original price was: 1,446 ден.Current price is: 696 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КРУГ 12W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КРУГ 12W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 281 ден.Current price is: 234 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 175 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 18W ТОПЛО БЕЛО

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 18W ТОПЛО БЕЛО

Original price was: 386 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 4500K

12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 4500K

Original price was: 619 ден.Current price is: 514 ден.

Додај во кошница
-17%
24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 4500K

24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 4500K

Original price was: 1,311 ден.Current price is: 1,088 ден.

Додај во кошница
-52%
Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W AC165-265V 450Lm CCT ПРОМЕНА БОЈА

Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W AC165-265V 450Lm CCT ПРОМЕНА БОЈА

Original price was: 715 ден.Current price is: 346 ден.

Додај во кошница
-17%
18W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1260Lm AC220-240V 120° 2700K PIR СЕНЗОР IP20

18W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1260Lm AC220-240V 120° 2700K PIR СЕНЗОР IP20

Original price was: 1,896 ден.Current price is: 1,574 ден.

Додај во кошница
-17%
13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 2700K IP65

13W Led НАДГРАДНА ПЛАФОЊЕРКА 1050Lm AC220-240V 120° 2700K IP65

Original price was: 1,446 ден.Current price is: 1,200 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КРУГ 12W ТОПЛО БЕЛО

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КРУГ 12W ТОПЛО БЕЛО

Original price was: 281 ден.Current price is: 234 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 6W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 175 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница
-17%
Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 24W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led БЕКЛИТ ВГРАДЛИВ ПАНЕЛ КВАДРАТ 24W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 564 ден.Current price is: 470 ден.

Додај во кошница
-17%
12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 6000K

12W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 6000K

Original price was: 619 ден.Current price is: 514 ден.

Додај во кошница
-17%
6W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

6W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КРУГ AC85-260V 50-60Hz 2800K

Original price was: 424 ден.Current price is: 352 ден.

Додај во кошница
-17%
24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 2800K

24W Led НАДГРАДЕН ПАНЕЛ КВАДРАТ AC85-260V 50-60Hz 2800K

Original price was: 1,311 ден.Current price is: 1,088 ден.

Додај во кошница