LED ЕНТЕРИЕРНИ РЕФЛЕКТОРИ

Прикажувам 1–20 од 252 резултати

-17%
ШИНА 3ФАЗНА/4ЖИЦИ 2M БЕЛА ВКЛУЧЕНО НАПОЈУВАЊЕ И КРАЕН КАПАК

ШИНА 3ФАЗНА/4ЖИЦИ 2M БЕЛА ВКЛУЧЕНО НАПОЈУВАЊЕ И КРАЕН КАПАК

Original price was: 4,062 ден.Current price is: 3,372 ден.

Додај во кошница
-17%
L-КОНЕКТОР ЦРН

L-КОНЕКТОР ЦРН

Original price was: 692 ден.Current price is: 574 ден.

Додај во кошница
-16%
КРАЕН КАПАК ЦРН

КРАЕН КАПАК ЦРН

Original price was: 67 ден.Current price is: 56 ден.

Додај во кошница
-17%
ШИНА БЕЛА 1M

ШИНА БЕЛА 1M

Original price was: 479 ден.Current price is: 398 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ШИНСКО СВЕТЛО 25W 220V/650mA BA=24° 110Lm/W БЕЛО ТЕЛО, 5000K

Led ШИНСКО СВЕТЛО 25W 220V/650mA BA=24° 110Lm/W БЕЛО ТЕЛО, 5000K

Original price was: 6,013 ден.Current price is: 4,991 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ШИНСКО СВЕТЛО 25W 220V/650mA BA=24° 110Lm/W ЦРНО ТЕЛО, 3000K

Led ШИНСКО СВЕТЛО 25W 220V/650mA BA=24° 110Lm/W ЦРНО ТЕЛО, 3000K

Original price was: 6,013 ден.Current price is: 4,991 ден.

Додај во кошница
-36%
Led SMD Рефлектор БЕЛ EPISTAR 10W AC170-265V 150° IP65 2800K 70CM КАБЕЛ

Led SMD Рефлектор БЕЛ EPISTAR 10W AC170-265V 150° IP65 2800K 70CM КАБЕЛ

Original price was: 458 ден.Current price is: 294 ден.

Додај во кошница
-17%
Led МЛЕЧНИ-ЛЕЌИ Рефлектор IP65 20W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led МЛЕЧНИ-ЛЕЌИ Рефлектор IP65 20W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 564 ден.Current price is: 470 ден.

Додај во кошница
-17%
20W Led ПРЕНОСЕН СО ПОЛНЕЊЕ SMD Рефлектор 1200Lm 6000K – IP44

20W Led ПРЕНОСЕН СО ПОЛНЕЊЕ SMD Рефлектор 1200Lm 6000K – IP44

Original price was: 3,558 ден.Current price is: 2,954 ден.

Додај во кошница
-29%
300W Led SMD Рефлектор AC95V-AC265V 80Lm/W 150° 6000K – IP66

300W Led SMD Рефлектор AC95V-AC265V 80Lm/W 150° 6000K – IP66

Original price was: 20,400 ден.Current price is: 14,576 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 727 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Original price was: 727 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-24%
Led SMD Рефлектор ЦРН 150W 13500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор ЦРН 150W 13500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 3,814 ден.Current price is: 2,901 ден.

Додај во кошница
-4%
Led SMD Рефлектор СИВ 200W 20000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор СИВ 200W 20000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 5,126 ден.Current price is: 4,900 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 90° IP65 ЗЕЛЕНО

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 90° IP65 ЗЕЛЕНО

Original price was: 1,063 ден.Current price is: 882 ден.

Додај во кошница
-30%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Original price was: 506 ден.Current price is: 353 ден.

Додај во кошница
-30%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1600Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Original price was: 506 ден.Current price is: 353 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Original price was: 1,827 ден.Current price is: 1,296 ден.

Додај во кошница