LED ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V

Се прикажуваат сите 10 резултати

-27%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 6000K IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 6000K IP65

Original price was: 342 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЗЛАТНО ЖОЛТ IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЗЛАТНО ЖОЛТ IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-27%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 4000K IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 4000K IP65

Original price was: 342 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЦРВЕН IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЦРВЕН IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЗЕЛЕН IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЗЕЛЕН IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЛИМОН ЖОЛТ IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЛИМОН ЖОЛТ IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-27%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 2800K IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W 2800K IP65

Original price was: 342 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W СИН IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W СИН IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ICE СИН IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ICE СИН IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ВИОЛЕТОВ IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ВИОЛЕТОВ IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница