2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Прикажувам 1–20 од 181 резултати

-33%
LED ШИНСКО СВЕТЛО 25W 110-240V COB БЕЛО ТЕЛО, 2700K

LED ШИНСКО СВЕТЛО 25W 110-240V COB БЕЛО ТЕЛО, 2700K

Original price was: 4,277 ден.Current price is: 2,857 ден.

Додај во кошница
-58%
30W Led ПРЕНОСЕН SMD Рефлектор 2400Lm 3M КАБЕЛ 6000K – IP65

30W Led ПРЕНОСЕН SMD Рефлектор 2400Lm 3M КАБЕЛ 6000K – IP65

Original price was: 2,785 ден.Current price is: 1,181 ден.

Додај во кошница
-32%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 302 ден.Current price is: 206 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K

Original price was: 727 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-58%
Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 4500K

Original price was: 302 ден.Current price is: 126 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор ЦРН 50W 4500Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 993 ден.Current price is: 707 ден.

Додај во кошница
-31%
Led SMD Рефлектор ЦРН 200W 18000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор ЦРН 200W 18000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 4,878 ден.Current price is: 3,372 ден.

Додај во кошница
-27%
Led SMD Рефлектор СИВ 300W 36000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор СИВ 300W 36000Lm AC220-240V 90° IP65 6000K

Original price was: 13,286 ден.Current price is: 9,649 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 120° IP65 RGB

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-240V 120° IP65 RGB

Original price was: 2,499 ден.Current price is: 1,765 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 6000K

Original price was: 727 ден.Current price is: 515 ден.

Додај во кошница
-29%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Led SMD Рефлектор БЕЛ 100W 8000Lm AC220-265V 120° IP65 2700K

Original price was: 1,827 ден.Current price is: 1,296 ден.

Додај во кошница
-61%
Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Led SMD Рефлектор ЦРН 30W 2400Lm AC220-265V 120° IP65 4500K

Original price was: 727 ден.Current price is: 282 ден.

Додај во кошница
-24%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K + SENSOR

Led SMD Рефлектор БЕЛ 10W 900Lm AC220-240V 90° IP65 6000K + SENSOR

Original price was: 1,009 ден.Current price is: 764 ден.

Додај во кошница
-25%
Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K + SENSOR

Led SMD Рефлектор БЕЛ 30W 2700Lm AC220-240V 90° IP65 2700K + SENSOR

Original price was: 1,469 ден.Current price is: 1,103 ден.

Додај во кошница
-25%
Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1800Lm AC220-240V 90° IP65 2700K + SENSOR

Led SMD Рефлектор ЦРН 20W 1800Lm AC220-240V 90° IP65 2700K + SENSOR

Original price was: 1,240 ден.Current price is: 926 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор БЕЛО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 10W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led SMD Рефлектор БЕЛО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 10W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 299 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор БЕЛО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 50W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led SMD Рефлектор БЕЛО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 50W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 953 ден.Current price is: 794 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 10W ТОПЛО БЕЛО

Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 10W ТОПЛО БЕЛО

Original price was: 299 ден.Current price is: 249 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 50W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 50W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 953 ден.Current price is: 794 ден.

Додај во кошница
-17%
Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 200W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Led SMD Рефлектор ЦРНО ТЕЛО IP65 СО 15 CM КАБЕЛ 200W НЕУТРАЛНО БЕЛО

Original price was: 4,238 ден.Current price is: 3,532 ден.

Додај во кошница