ДИМЕРИ И КОНТРОЛЕРИ ЗА ЛЕД ЛЕНТИ

Прикажувам 1–20 од 95 резултати

-17%
СЕНЗОР ДИМЕР RGB ЅИДНО ПОСТАВЕН ЦРН

СЕНЗОР ДИМЕР RGB ЅИДНО ПОСТАВЕН ЦРН

Original price was: 1,737 ден.Current price is: 1,441 ден.

Додај во кошница
-17%
ЗАСИЛУВАЧ ЗА Led ЛЕНТА RGBW

ЗАСИЛУВАЧ ЗА Led ЛЕНТА RGBW

Original price was: 1,185 ден.Current price is: 984 ден.

Додај во кошница
-17%
Led RGB/RGBW ДАЛЕЧИНСКИ СЕНЗОР 4 ЗОНИ RF 2.4G R8

Led RGB/RGBW ДАЛЕЧИНСКИ СЕНЗОР 4 ЗОНИ RF 2.4G R8

Original price was: 1,526 ден.Current price is: 1,266 ден.

Додај во кошница
-17%
WIFI-RELAY DC5-24V 2.4GHz MAX 16 ЗОНИ ИROID/IOS

WIFI-RELAY DC5-24V 2.4GHz MAX 16 ЗОНИ ИROID/IOS

Original price was: 4,461 ден.Current price is: 3,703 ден.

Додај во кошница
-17%
RGBW DMX CONTROL + ДАЛЕЧИНСКО T14 85-265VAC (DMX512-RF 2.4G 4ЗОНИ)

RGBW DMX CONTROL + ДАЛЕЧИНСКО T14 85-265VAC (DMX512-RF 2.4G 4ЗОНИ)

Original price was: 6,460 ден.Current price is: 5,362 ден.

Додај во кошница
-17%
ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ EV4-D 12-24VDC 5A*4CH MAX20A 240W/480W (12V/24V) 3KV ISOLATION

ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ EV4-D 12-24VDC 5A*4CH MAX20A 240W/480W (12V/24V) 3KV ISOLATION

Original price was: 2,868 ден.Current price is: 2,381 ден.

Додај во кошница
-17%
МИНИ Led КОНТРОЛЕР(NO-RF) 12-24VDC 1CH – 75W(ЗА 5m Led ЛЕНТА)

МИНИ Led КОНТРОЛЕР(NO-RF) 12-24VDC 1CH – 75W(ЗА 5m Led ЛЕНТА)

Original price was: 513 ден.Current price is: 426 ден.

Додај во кошница
-17%
КОНТРОЛЕР ЗА СВЕТЛИНА SET 5-36VDC 8A*1CH 40W/96W/192W/288W(5/12/24/36V)

КОНТРОЛЕР ЗА СВЕТЛИНА SET 5-36VDC 8A*1CH 40W/96W/192W/288W(5/12/24/36V)

Original price was: 3,175 ден.Current price is: 2,635 ден.

Додај во кошница
-17%
ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ 12-60VDC 5A*4CH MAX 20A 240W/480W/720W/960W/1200W(12V/24V/36V/48V/60V)

ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ 12-60VDC 5A*4CH MAX 20A 240W/480W/720W/960W/1200W(12V/24V/36V/48V/60V)

Original price was: 3,759 ден.Current price is: 3,120 ден.

Додај во кошница
-17%
Led КОНТРОЛЕР 1CH 12-48V

Led КОНТРОЛЕР 1CH 12-48V

Original price was: 1,499 ден.Current price is: 1,244 ден.

Додај во кошница
-17%
DMX512 ДЕКОДЕР 12A DC12V-DC24V

DMX512 ДЕКОДЕР 12A DC12V-DC24V

Original price was: 2,352 ден.Current price is: 1,952 ден.

Додај во кошница
-17%
СЕНЗОР ДИМЕР ЅИДНО ПОСТАВЕН ЦРН

СЕНЗОР ДИМЕР ЅИДНО ПОСТАВЕН ЦРН

Original price was: 1,737 ден.Current price is: 1,441 ден.

Додај во кошница
-17%
Led RGB/RGBW ДАЛЕЧИНСКИ СЕНЗОР 4 ЗОНИ RF 2.4G RT9

Led RGB/RGBW ДАЛЕЧИНСКИ СЕНЗОР 4 ЗОНИ RF 2.4G RT9

Original price was: 1,987 ден.Current price is: 1,649 ден.

Додај во кошница
-17%
Led КОНТРОЛЕР V4-D 12-24VDC 5A*4CH, MAX 20A 240W/480W (12V/24V)

Led КОНТРОЛЕР V4-D 12-24VDC 5A*4CH, MAX 20A 240W/480W (12V/24V)

Original price was: 2,932 ден.Current price is: 2,434 ден.

Додај во кошница
-17%
AC TRIAC RF ДИМЕР S1-B 100-240VAC RF2.4G 1A*1CH 110W/220W(110V/220V)

AC TRIAC RF ДИМЕР S1-B 100-240VAC RF2.4G 1A*1CH 110W/220W(110V/220V)

Original price was: 2,732 ден.Current price is: 2,267 ден.

Додај во кошница
-17%
DALI Led ДИМЕР DA1 12-24VDC 15A*1CH 180W/260W(12V/24V)

DALI Led ДИМЕР DA1 12-24VDC 15A*1CH 180W/260W(12V/24V)

Original price was: 3,354 ден.Current price is: 2,784 ден.

Додај во кошница
-17%
РОТИРАЧКО RGB ДАЛЕЧИНСКО 1 ЗОНА

РОТИРАЧКО RGB ДАЛЕЧИНСКО 1 ЗОНА

Original price was: 4,062 ден.Current price is: 3,372 ден.

Додај во кошница
-17%
RGB+ТЕМПЕРАТУРА НА БОЈА- ДАЛЕЧИНСКО 12-24VDC 3A*5CH MAX15A 180W/360W(12/24V)

RGB+ТЕМПЕРАТУРА НА БОЈА- ДАЛЕЧИНСКО 12-24VDC 3A*5CH MAX15A 180W/360W(12/24V)

Original price was: 4,062 ден.Current price is: 3,372 ден.

Додај во кошница
-17%
4CH CONSTANT VOLTAGE ВОДООТПОРЕН ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ 12-36VDC 5A*4CH MAX20A

4CH CONSTANT VOLTAGE ВОДООТПОРЕН ПОВТОРУВАЧ НА МОЌНОСТ 12-36VDC 5A*4CH MAX20A

Original price was: 4,504 ден.Current price is: 3,738 ден.

Додај во кошница