ВОДООТПОРНИ IP67

Се прикажуваат сите 12 резултати

-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 60W 24V/2.5A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 60W 24V/2.5A – 3 години гаранција

Original price was: 1,863 ден.Current price is: 1,546 ден.

Додај во кошница
-34%
ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 30W 12V 2,5A – МЕТАЛНО

ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 30W 12V 2,5A – МЕТАЛНО

Original price was: 1,153 ден.Current price is: 763 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 100W 24V/4.2A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 100W 24V/4.2A – 3 години гаранција

Original price was: 3,122 ден.Current price is: 2,591 ден.

Додај во кошница
-27%
ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 60W 12V 5A – МЕТАЛНО

ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 60W 12V 5A – МЕТАЛНО

Original price was: 1,714 ден.Current price is: 1,244 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 150W 24V/6.25A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 150W 24V/6.25A – 3 години гаранција

Original price was: 3,785 ден.Current price is: 3,142 ден.

Додај во кошница
-27%
ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 150W 12V 12,5A – МЕТАЛНО

ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 150W 12V 12,5A – МЕТАЛНО

Original price was: 3,406 ден.Current price is: 2,474 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 200W 24V/8.35A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 200W 24V/8.35A – 3 години гаранција

Original price was: 4,183 ден.Current price is: 3,472 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 60W 12V/5A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 60W 12V/5A – 3 години гаранција

Original price was: 1,863 ден.Current price is: 1,546 ден.

Додај во кошница
-44%
ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА LED ЛЕНТА 100W 12V 8.3A – МЕТАЛ

ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ ЗА LED ЛЕНТА 100W 12V 8.3A – МЕТАЛ

Original price was: 3,406 ден.Current price is: 1,911 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 150W 12V/12.5A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 150W 12V/12.5A – 3 години гаранција

Original price was: 3,785 ден.Current price is: 3,142 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 200W 12V/16.7A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 200W 12V/16.7A – 3 години гаранција

Original price was: 4,183 ден.Current price is: 3,472 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 100W 12V/8.4A – 3 години гаранција

Led ВОДООТПОРНО НАПОЈУВАЊЕ IP67 100W 12V/8.4A – 3 години гаранција

Original price was: 3,122 ден.Current price is: 2,591 ден.

Додај во кошница