LED ВГРАДЛИВИ РЕФЛЕКТОРИ

Прикажувам 1–20 од 139 резултати

-17%
ТЕЛО ЗА СПОТ СИЈАЛИЦИ ПЛАСТИЧНО БЕЛО 2*Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-10W

ТЕЛО ЗА СПОТ СИЈАЛИЦИ ПЛАСТИЧНО БЕЛО 2*Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-10W

Original price was: 1,063 ден.Current price is: 882 ден.

Додај во кошница
-17%
ПЛАФОНСКО ТЕЛО НАДГРАДНО КРУГ ГИПС Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

ПЛАФОНСКО ТЕЛО НАДГРАДНО КРУГ ГИПС Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

Original price was: 1,125 ден.Current price is: 934 ден.

Додај во кошница
-17%
ПЛАФОНСКО ВГРАДНО ТЕЛО ГИПС КВАДРАТ FROSTED Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

ПЛАФОНСКО ВГРАДНО ТЕЛО ГИПС КВАДРАТ FROSTED Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

Original price was: 489 ден.Current price is: 406 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА СПОТ СИЈАЛИЦИ АЛУМИНИУМСКО ЦРНО Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-35W
-31%
8W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КРУГ, РОТАТИВЕН, 2700K – INOX

8W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КРУГ, РОТАТИВЕН, 2700K – INOX

Original price was: 1,066 ден.Current price is: 736 ден.

Додај во кошница
-31%
8W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КВАДРАТ, РОТАТИВЕН, 2700K – INOX

8W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КВАДРАТ, РОТАТИВЕН, 2700K – INOX

Original price was: 1,066 ден.Current price is: 736 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВГРАДЛИВ Рефлектор 40W AC100-240V 60° 4500K – TUV PASS

Led ВГРАДЛИВ Рефлектор 40W AC100-240V 60° 4500K – TUV PASS

Original price was: 4,346 ден.Current price is: 3,607 ден.

Додај во кошница
-17%
5W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КВАДРАТ РОТАТИВНА AC100-240V 375Lm 2700K

5W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КВАДРАТ РОТАТИВНА AC100-240V 375Lm 2700K

Original price was: 247 ден.Current price is: 205 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ВГРАДЛИВ Рефлектор 30W AC220-240 145° 4500K – TUV PASS

Led ВГРАДЛИВ Рефлектор 30W AC220-240 145° 4500K – TUV PASS

Original price was: 2,132 ден.Current price is: 1,770 ден.

Додај во кошница
-17%
10W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КРУГ РОТАТИВНА AC100-240V 750Lm 6000K

10W Led Cob ВГРАДЛИВ Рефлектор КРУГ РОТАТИВНА AC100-240V 750Lm 6000K

Original price was: 410 ден.Current price is: 340 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА СПОТ СВЕТЛО АЛУМИНИУМСКО ЦРНО Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-35W

ТЕЛО ЗА СПОТ СВЕТЛО АЛУМИНИУМСКО ЦРНО Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-35W

Original price was: 1,007 ден.Current price is: 836 ден.

Додај во кошница
-17%
1W Led СВЕТЛО КРУГ БЕЛО AC220-240V 60Lm 3000K

1W Led СВЕТЛО КРУГ БЕЛО AC220-240V 60Lm 3000K

Original price was: 264 ден.Current price is: 219 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА СПОТ СИЈАЛИЦИ ПЛАСТИЧНО ЦРНО Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-10W

ТЕЛО ЗА СПОТ СИЈАЛИЦИ ПЛАСТИЧНО ЦРНО Gu10-ФАСОНКА IP20 MAX-10W

Original price was: 530 ден.Current price is: 440 ден.

Додај во кошница
-17%
ПЛАФОНСКО ТЕЛО НАДГРАДНО КВАДРАТ ГИПС Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

ПЛАФОНСКО ТЕЛО НАДГРАДНО КВАДРАТ ГИПС Gu10-ФАСОНКА MAX-10W

Original price was: 846 ден.Current price is: 702 ден.

Додај во кошница