LED ЛЕНТИ

Прикажувам 1–20 од 547 резултати

-50%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m ЗЕЛЕНА ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m ЗЕЛЕНА ВОДООТПОРНА

Original price was: 161 ден.Current price is: 80 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGB – ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m RGB – ВОДООТПОРНА

Original price was: 181 ден.Current price is: 150 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2216 240LedS/M 24V 10MM 22W/M 1900Lm/M CRI90 IP20 3000K

Led ЛЕНТА 2216 240LedS/M 24V 10MM 22W/M 1900Lm/M CRI90 IP20 3000K

Original price was: 781 ден.Current price is: 648 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 4200K IP20

Led ЛЕНТА 2835 196L/M 12V 12MM 20W/M 2100Lm/M 4200K IP20

Original price was: 639 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 196L/M 24V 12MM 20W/M 2100Lm/M 2800K IP65

Led ЛЕНТА 2835 196L/M 24V 12MM 20W/M 2100Lm/M 2800K IP65

Original price was: 701 ден.Current price is: 582 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА RGB+WH+WW 60L/M 24V 12MM 9.5W/M 1600Lm/M IP20

Led ЛЕНТА RGB+WH+WW 60L/M 24V 12MM 9.5W/M 1600Lm/M IP20

Original price was: 1,277 ден.Current price is: 1,060 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА RGBWW 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Led ЛЕНТА RGBWW 60L/M 12V 12MM 16W/M 1600Lm/M IP65

Original price was: 1,029 ден.Current price is: 854 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 СИН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 СИН

Original price was: 46 ден.Current price is: 38 ден.

Додај во кошница
-38%
Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 6500K

Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 6500K

Original price was: 48 ден.Current price is: 30 ден.

Додај во кошница
-35%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll СИНО

Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll СИНО

Original price was: 541 ден.Current price is: 352 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЦРВЕН IP65

Led ФЛЕКСИБИЛЕН НЕОН 12V 2835 120 SMD/m 6W ЦРВЕН IP65

Original price was: 353 ден.Current price is: 293 ден.

Додај во кошница
-22%
Led ЛЕНТА 2835 60 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 2835 60 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 64 ден.Current price is: 50 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 2835 120 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Original price was: 145 ден.Current price is: 121 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 30 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 30 SMD/m 6000K ВОДООТПОРНА

Original price was: 158 ден.Current price is: 131 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 4500K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 5050 60 SMD/m 4500K ВОДООТПОРНА

Original price was: 181 ден.Current price is: 150 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЛЕНТА 24V 5050 60 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 24V 5050 60 SMD/m 2700K ВОДООТПОРНА

Original price was: 241 ден.Current price is: 200 ден.

Додај во кошница
-26%
Led ЛЕНТА 3014 120 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 3014 120 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 138 ден.Current price is: 102 ден.

Додај во кошница
-7%
Led ЛЕНТА 4040 60 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Led ЛЕНТА 4040 60 SMD/m 4500K НЕ-ВОДООТПОРНА

Original price was: 60 ден.Current price is: 56 ден.

Додај во кошница
-56%
ФЛЕКСИБИЛЕН АЛУМИНИУМСКИ ПРОФИЛ ЗА Led ЛЕНТА СИВ 4mm L=2M

ФЛЕКСИБИЛЕН АЛУМИНИУМСКИ ПРОФИЛ ЗА Led ЛЕНТА СИВ 4mm L=2M

Original price was: 1,198 ден.Current price is: 530 ден.

Додај во кошница
-17%
АЛУМИНИУМСКИ ПРОФИЛ ЗА Led ЛЕНТА СИВ L=2m

АЛУМИНИУМСКИ ПРОФИЛ ЗА Led ЛЕНТА СИВ L=2m

Original price was: 1,118 ден.Current price is: 928 ден.

Додај во кошница