LED МОДУЛИ И S-ЛЕНТИ

Прикажувам 1–20 од 30 резултати

-52%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 ЗЕЛЕН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 ЗЕЛЕН

Original price was: 46 ден.Current price is: 22 ден.

Додај во кошница
-48%
Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 3000K

Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 3000K

Original price was: 48 ден.Current price is: 25 ден.

Додај во кошница
-35%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЗЕЛЕНО

Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЗЕЛЕНО

Original price was: 541 ден.Current price is: 353 ден.

Додај во кошница
-28%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 6500K

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 6500K

Original price was: 54 ден.Current price is: 39 ден.

Додај во кошница
-51%
Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 ЦРВЕН

Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 ЦРВЕН

Original price was: 61 ден.Current price is: 30 ден.

Додај во кошница
-28%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 10000K

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 10000K

Original price was: 54 ден.Current price is: 39 ден.

Додај во кошница
-51%
Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 СИН

Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 СИН

Original price was: 61 ден.Current price is: 30 ден.

Додај во кошница
-24%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 3000K

Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 3000K

Original price was: 560 ден.Current price is: 426 ден.

Додај во кошница
-53%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 6500K

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 6500K

Original price was: 36 ден.Current price is: 17 ден.

Додај во кошница
-51%
Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 ЗЕЛЕН

Led МОДУЛ 3 3014 DC12V 120° 0.36W 18*8*2.9mm IP65 ЗЕЛЕН

Original price was: 61 ден.Current price is: 30 ден.

Додај во кошница
-30%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЦРВЕНО

Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЦРВЕНО

Original price was: 653 ден.Current price is: 455 ден.

Додај во кошница
-53%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 10000K

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 10000K

Original price was: 36 ден.Current price is: 17 ден.

Додај во кошница
-53%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 ЦРВЕН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 ЦРВЕН

Original price was: 59 ден.Current price is: 28 ден.

Додај во кошница
-38%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 6500K

Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 6500K

Original price was: 450 ден.Current price is: 278 ден.

Додај во кошница
-3%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 3000K

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 3000K

Original price was: 36 ден.Current price is: 35 ден.

Додај во кошница
-53%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 СИН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 СИН

Original price was: 59 ден.Current price is: 28 ден.

Додај во кошница
-38%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 3000K

Led S-ЛЕНТА 2835 IP20 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll 3000K

Original price was: 450 ден.Current price is: 278 ден.

Додај во кошница
-30%
Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЗЕЛЕНО

Led S-ЛЕНТА 2835 IP65 60Leds/m, 6mmW DC12V, 7.2W/m 5m/roll ЗЕЛЕНО

Original price was: 653 ден.Current price is: 455 ден.

Додај во кошница
-52%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 ЦРВЕН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 0.72W 58*12mm IP65 ЦРВЕН

Original price was: 46 ден.Current price is: 22 ден.

Додај во кошница
-53%
Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 ЗЕЛЕН

Led ЛУПА МОДУЛ 3 2835 160° DC12V 1.5W 70*15mm IP65 ЗЕЛЕН

Original price was: 59 ден.Current price is: 28 ден.

Додај во кошница