LED СИЈАЛИЦИ GU10

Прикажувам 1–20 од 52 резултати

-17%
Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 4500K – ДИМАБИЛНА

Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 4500K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 2700K БЕЛ

Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 2700K БЕЛ

Original price was: 387 ден.Current price is: 321 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 330 ден.Current price is: 274 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 5W 320Lm 110° RA>80 AC175-265V 6000K

Led СПОТ Gu10 5W 320Lm 110° RA>80 AC175-265V 6000K

Original price was: 133 ден.Current price is: 110 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K

Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K

Original price was: 387 ден.Current price is: 321 ден.

Додај во кошница
-26%
Led СПОТ Gu10 9.5W 175-265V 880Lm 110° SMD 4500K

Led СПОТ Gu10 9.5W 175-265V 880Lm 110° SMD 4500K

Original price was: 138 ден.Current price is: 102 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 6000K – ДИМАБИЛНА

Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 6000K – ДИМАБИЛНА

Original price was: 388 ден.Current price is: 322 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 4500K БЕЛ

Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 4500K БЕЛ

Original price was: 387 ден.Current price is: 321 ден.

Додај во кошница
-43%
Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 500Lm 38° Ra>80 ДИМАБИЛНА 4500K

Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 500Lm 38° Ra>80 ДИМАБИЛНА 4500K

Original price was: 257 ден.Current price is: 146 ден.

Додај во кошница
-49%
LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 4500K

LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 4500K

Original price was: 144 ден.Current price is: 74 ден.

Додај во кошница
-29%
Led СПОТ Gu10 4.5W 220-240V 320Lm 110° SMD 6000K

Led СПОТ Gu10 4.5W 220-240V 320Lm 110° SMD 6000K

Original price was: 83 ден.Current price is: 59 ден.

Додај во кошница
-26%
Led СПОТ Gu10 9.5W 175-265V 880Lm 110° SMD 2700K

Led СПОТ Gu10 9.5W 175-265V 880Lm 110° SMD 2700K

Original price was: 138 ден.Current price is: 102 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 2700K

Led СПОТ Gu10 4W/220V 50° Cob 2700K

Original price was: 282 ден.Current price is: 234 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K БЕЛ

Led СПОТ Gu10 6W/220V 50° Cob 6000K БЕЛ

Original price was: 387 ден.Current price is: 321 ден.

Додај во кошница
-28%
Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 38° SMD 2700K

Led СПОТ Gu10 7W/175-265V 38° SMD 2700K

Original price was: 119 ден.Current price is: 86 ден.

Додај во кошница
-17%
Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 2700K

Led СПОТ Gu10 7W 500Lm 110° RA>80 AC175-265V 2700K

Original price was: 169 ден.Current price is: 140 ден.

Додај во кошница
-49%
LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 6000K

LED СПОТ GU10 7W/175-265V 110° SMD 6000K

Original price was: 144 ден.Current price is: 74 ден.

Додај во кошница
-29%
Led СПОТ Gu10 4.5W 220-240V 320Lm 110° SMD 4500K

Led СПОТ Gu10 4.5W 220-240V 320Lm 110° SMD 4500K

Original price was: 83 ден.Current price is: 59 ден.

Додај во кошница