СЕНЗОРИ

Прикажувам 1–20 од 24 резултати

-17%
PIR СЕНЗОР IP54 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP54 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

Original price was: 798 ден.Current price is: 663 ден.

Додај во кошница
-17%
МИКРОБРАНОВ СЕНЗОР IP20 AC220-240V 5.8 Ghz 180°/300°

МИКРОБРАНОВ СЕНЗОР IP20 AC220-240V 5.8 Ghz 180°/300°

Original price was: 1,029 ден.Current price is: 854 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:20m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:20m 360° Lux:10-2000

Original price was: 3,546 ден.Current price is: 2,943 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP54 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP54 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

Original price was: 798 ден.Current price is: 663 ден.

Додај во кошница
-17%
МИКРОБРАНОВ СЕНЗОР НА ДВИЖЕЊЕ IP65 NONE NONE

МИКРОБРАНОВ СЕНЗОР НА ДВИЖЕЊЕ IP65 NONE NONE

Original price was: 2,210 ден.Current price is: 1,839 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

Original price was: 885 ден.Current price is: 735 ден.

Додај во кошница
-17%
СЕНЗОР АЛАРМ ЗА ПОЖАР IP20 NONE NONE

СЕНЗОР АЛАРМ ЗА ПОЖАР IP20 NONE NONE

Original price was: 685 ден.Current price is: 571 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

Original price was: 621 ден.Current price is: 515 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

Original price was: 869 ден.Current price is: 721 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP54 AC220-240V D:16m 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP54 AC220-240V D:16m 180° Lux:10-2000

Original price was: 1,364 ден.Current price is: 1,132 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:12m 180° Lux:10-2000

Original price was: 621 ден.Current price is: 515 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

Original price was: 671 ден.Current price is: 557 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP44 AC220-240V D:10m 120° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP44 AC220-240V D:10m 120° Lux:10-2000

Original price was: 921 ден.Current price is: 764 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:9m 160° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:9m 160° Lux:10-2000

Original price was: 857 ден.Current price is: 711 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:8m 360° Lux:10-2000

Original price was: 1,098 ден.Current price is: 911 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

Original price was: 974 ден.Current price is: 808 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:5cm 180° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:5cm 180° Lux:10-2000

Original price was: 914 ден.Current price is: 758 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:16m 300° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP44 AC220-240V D:16m 300° Lux:10-2000

Original price was: 1,229 ден.Current price is: 1,020 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ IP20 AC220-240V D:6m 360° Lux:10-2000

Original price was: 1,098 ден.Current price is: 911 ден.

Додај во кошница
-17%
PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:16m 360° Lux:10-2000

PIR СЕНЗОР IP20 AC220-240V D:16m 360° Lux:10-2000

Original price was: 857 ден.Current price is: 711 ден.

Додај во кошница