LED ЦЕВКИ

Прикажувам 1–20 од 113 резултати

-17%
Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 18W 270° AC175-265V 2150Lm 6000K CRI>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 18W 270° AC175-265V 2150Lm 6000K CRI>80 PF>0.9

Original price was: 530 ден.Current price is: 440 ден.

Додај во кошница
-27%
Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 12W 270° AC175-265V 160Lm/W 1920Lm 2800K CRI>80

Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 12W 270° AC175-265V 160Lm/W 1920Lm 2800K CRI>80

Original price was: 614 ден.Current price is: 446 ден.

Додај во кошница
-43%
Led ЦЕВКА T5 57 CM, 8W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Led ЦЕВКА T5 57 CM, 8W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Original price was: 369 ден.Current price is: 211 ден.

Додај во кошница
-41%
Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K

Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K

Original price was: 711 ден.Current price is: 422 ден.

Додај во кошница
-40%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 4500K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 500 ден.Current price is: 301 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 800Lm 6000K Ra>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 800Lm 6000K Ra>80 PF>0.9

Original price was: 199 ден.Current price is: 165 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 22W 150CM 175-265V 2000Lm 3000K Ra>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 22W 150CM 175-265V 2000Lm 3000K Ra>80 PF>0.9

Original price was: 390 ден.Current price is: 324 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 720Lm 4000K

Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 720Lm 4000K

Original price was: 186 ден.Current price is: 155 ден.

Додај во кошница
-17%
ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*120CM IP65

ТЕЛО ЗА Led ЦЕВКА СО ЕДНОСТРАН НАПОН T8 1*120CM IP65

Original price was: 1,151 ден.Current price is: 956 ден.

Додај во кошница
-17%
АРМАТУРА ЗА ЕДНОСТРАНА Led ЦЕВКА T8 1*150CM IP20 – NEW

АРМАТУРА ЗА ЕДНОСТРАНА Led ЦЕВКА T8 1*150CM IP20 – NEW

Original price was: 257 ден.Current price is: 213 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Led ЦЕВКА T5 БЕЗ ПРЕКИНУВАЧ 9.6W БЕЛА СВЕТЛИНА

Original price was: 406 ден.Current price is: 337 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W ТОПЛО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 3.4 W ТОПЛО БЕЛА

Original price was: 335 ден.Current price is: 278 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Led ЦЕВКА T5 СО ПРЕКИНУВАЧ 13W НЕУТРАЛНО БЕЛА

Original price was: 513 ден.Current price is: 426 ден.

Додај во кошница
-27%
ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 4500K

ТЕЛО СО Led ЦЕВКА T8 1*120CM 1*18W IP65 4500K

Original price was: 1,400 ден.Current price is: 1,023 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 18W 270° AC175-265V 2150Lm 4100K CRI>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 РОТАТИВНА 120CM 18W 270° AC175-265V 2150Lm 4100K CRI>80 PF>0.9

Original price was: 530 ден.Current price is: 440 ден.

Додај во кошница
-44%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 6000K

Original price was: 483 ден.Current price is: 271 ден.

Додај во кошница
-41%
Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Led ЦЕВКА T5 145 CM, 20W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K

Original price was: 711 ден.Current price is: 422 ден.

Додај во кошница
-40%
Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K СО ПРЕКИНУВАЧ

Led ЦЕВКА T5 87 CM, 12W/220V, ПЛАСТИЧНА MAT 2700K СО ПРЕКИНУВАЧ

Original price was: 500 ден.Current price is: 301 ден.

Додај во кошница
-17%
Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 800Lm 4500K Ra>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 9W 60CM 175-265V 800Lm 4500K Ra>80 PF>0.9

Original price was: 199 ден.Current price is: 165 ден.

Додај во кошница
-25%
Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 24W 150CM 175-265V 3000Lm 6000K Ra>80 PF>0.9

Led ЦЕВКА T8 СТАКЛО 24W 150CM 175-265V 3000Lm 6000K Ra>80 PF>0.9

Original price was: 530 ден.Current price is: 396 ден.

Додај во кошница