-33%

Штит за лице

SKU: 60428 | Категории: ,

Original price was: 111 ден.Current price is: 74 ден.


Поврзани продукти

-33%
Заштитен екран 450x450mm

Заштитен екран 450x450mm

Original price was: 552 ден.Current price is: 368 ден.

Додај во кошница
-33%
Заштитен екран 600x750mm

Заштитен екран 600x750mm

Original price was: 995 ден.Current price is: 663 ден.

Додај во кошница
-33%
Инфрацрвен термометар без контакт 1 секунда

Инфрацрвен термометар без контакт 1 секунда

Original price was: 906 ден.Current price is: 604 ден.

Додај во кошница
-33%
Бесконтактен инфрацрвен термометар 1 секунда

Бесконтактен инфрацрвен термометар 1 секунда

Original price was: 1,060 ден.Current price is: 707 ден.

Додај во кошница