-17%

LED ПОЈАСИ МОСТ ОД ВОИ „НАПРАВИ САМ“ СЕТ ВКЛУЧЕНО(СПОТ СВЕТЛА,ЛИНИСКО СВЕТЛО, ФИКСНИ ДЕЛОВИ, ФЛЕКСИБИЛНА ТРАКА И НАПОЈУВАЊЕ)

Original price was: 21,000 ден.Current price is: 17,521 ден.


Brand

Optonica

Warranty

2 Years

Поврзани продукти

-17%
НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 250W 48V/5.2A – МЕТАЛНО 3 години гаранција

НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 250W 48V/5.2A – МЕТАЛНО 3 години гаранција

Original price was: 3,723 ден.Current price is: 3,090 ден.

Додај во кошница
-17%
НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 120W 48V/2.5A – МЕТАЛНО 3 години гаранција

НАПОЈУВАЊЕ ЗА Led ЛЕНТА 120W 48V/2.5A – МЕТАЛНО 3 години гаранција

Original price was: 2,304 ден.Current price is: 1,913 ден.

Додај во кошница
-17%
MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 4W 4000K

MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 4W 4000K

Original price was: 1,756 ден.Current price is: 1,458 ден.

Додај во кошница
-17%
MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 4W 3000K

MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 4W 3000K

Original price was: 1,756 ден.Current price is: 1,458 ден.

Додај во кошница
-17%
MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 5W 3000K

MINI Магнетно СВЕТЛО ЦРНО 5W 3000K

Original price was: 1,685 ден.Current price is: 1,399 ден.

Додај во кошница